Corona? Liever Hertog Jan!

Toch mooi, dat plannen maken. En dan zien hoe alles niet door gaat, want de wereld staat even een beetje in de fik. Dus dan heb je een bijzondere week. Geen theatervoorstelling, geen afspraak bij de keukenboer, geen tripjes naar kantoor, geen etentje en helaas ook geen Formule 1. Best een domper zo. Gelukkig nog wel een avondje pubquiz, en zijn het CV-onderhoud en tandartsbezoek ook weer achter de rug. Wie het kleine niet eert, enzo.

De komende weken wordt dat dus thuiswerken. Een dagje thuiswerken is altijd lekker en handig, maar ik merk nu al dat ik wel de aanspraak en levendigheid van kantoor mis. Het is toch een hoop in je eentje naar een scherm staren. En dan zonder toffe game. Elke dag even een half uurtje wandelen lijkt in ieder geval een goed idee te zijn, frisse lucht helpt.

Voordat de metaforische pleuris uitbrak zijn we met de Campzone-groep nog wel even uit eten geweest, bij Broadway in Utrecht. Lekker en gezellig! Twee conclusies: de kippenvleugeltjes daar zijn perfect, en als iemand aanbied popcorn in je cocktail te doen moet je nee zeggen. Ga ik zeker nog een keer naar terug, als het weer mag.

Ander tussendoortje: rondje slopen bij mijn broer. Ik hou het er op dat hij nog wat vroeger in zijn 10-jarenplan zit. Wel goeie manier om wat energie kwijt te raken!

Met een dag over eens kijken of ik de nieuwe kastdeur er in kan krijgen. Altijd gedoe. Om te beginnen met het op maat krijgen. Begonnen met de decoupeerzaag, maar dat gaf toch niet het gewenste resultaat.

Een mooi voorbeeld van het juiste gereedschap voor de klus gebruiken. En dus een tripje heen en weer voor een cirkelzaag.

Een bergje gekloot met de scharnieren later, en de deur hangt. Helaas had ik wel een verkeerd kastslot gekocht, dus dicht kan die nog niet. Wordt vervolgd een keer!

Bordspelletjes nog? Een beetje, namelijk begonnen aan een campaign Gen7!

Vorige keer had ik het over de vakantieplanning. Dat gaat lekker verder, maar een knoop doorhakken durf ik eigenlijk nog niet. Het is of een goedkope vakantie, of weggegooid geld. Eerst maar eens afwachten wat onze grote virusvriend gaat doen.

De plannen blijven ondertussen boven drijven. Zo zag ik op Youtube een stukje over het station van Corrour in Schotland, waar je op het perron kunt overnachten. Lijkt me een mooie stop voor een treinreis door Schotland, langs Skye en Inverness. Iets om over na te denken.

De tijd zal leren welke plannen allemaal ook echt gaan gebeuren. Maar voor nu nog een stukje Doorn in de ochtendzon, en tot de volgende keer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *