Winter? Waar dan?

De winter komt er weer aan, de dagen worden korter en voor je het weer is al december. Gelukkig zijn er nog een paar mooie weekenden om gebruik van te maken. Zo kon ik nog even verder met de door Erwin gegraven loopgraaf. Al redelijk onderweg, dat komt wel goed!

Van mijn verjaardag had ik nog een stukje Lego liggen. De enige soort Ferrari die ik kan betalen!

En met het Lego VIP Weekend voor mezelf nog maar wat bijgehaald. Rood is toch een mooie kleur! En heb ik gelijk mijn kerstsfeer.

Het afgelopen weekend was wat frisser, maar op zondag alsnog een mooi zonnetje. Tijd voor wat zeer frisse lucht, en een bezoekje aan het Nationaal Bomenmuseum Gimborn, hier in Doorn. Ik wist er wel van, maar nog nooit geweest. Wat blijkt: schitterend! Met de laagstaande zon en ijs op de bladeren zag alles er mooi uit. En omdat het niet echt hoogseizoen is kun je er een kanon afschieten. Perfecte plek om je hoofd even goed leeg te maken. En wat foto’s te maken, natuurlijk.

Ik denk dat ik gelijk maar een jaarkaart ga halen. Mooi initiatief, en heerlijke plek om te wandelen. Laat maar weten als je een keer mee wil!

1 thought on “Winter? Waar dan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *