Dippen en dippen

Het laatste weekend gaat alweer hard voorbij, en we beginnen er vast rekening mee te houden dat we niet maandagochtend met 2 koelkasten vol eten overblijven. Maar voor het plan voor de avond werden er genoeg zaken uit de koelkast bijgepakt: een dip festijn! Maar voor we zover zijn eerst vlaai, om mijn 152e dag Campzone te vieren. Iets te laat, en iets te veel, maar sure!

Marcel doet een dappere poging de wespen weg te houden.

Zowel Karen als Pieter hadden een briefje onder de voorruit gekregen. Parkeren in een vak, hoe moeilijk kan dat zijn? Best moeilijk dus, helemaal als je ‘s nachts parkeert en de lijnen die de vakken markeren niet allemaal meer aanwezig zijn.

Erwin was al vroeg weer terug, met een andere tent. Hij ging voor een gezond ontbijt, inclusief roze koek.

Ook veel bezoek op bezoek. Zo was er een gezien vanuit de Hilversummers aanwezig, had Pieter zijn vrouw erbij gehaald en Jeffrey regelde zijn broertje voor een dag Campzone. Gezellig druk! En er is ook weer een nieuw spel om te spelen: World of Warships. Blijkbaar verslavend!

Met zoveel mensen had Saar ook genoeg aandacht om te spelen.

Voor de lunch hadden we nog wat Hot Dogs. Nog lastig om ze te vinden ook, want ze zijn hier in Brabant echt veel meer fan van worstenbroodjes. Rare jongens, die Brabo’s.

Tomaten die zich willen later identificeren als komkommers. Goeie vermomming zo.

Voor het dip festijn was er wat voorbereiding nodig, dus al snel na de hot dogs werden er in de frituur zelf nachos gemaakt.

Marcel hiep ook een handje.

En Jord doet een dansje. Zoals het hoort.

De dipkaas met worstjes eromheen. Alleen nog even afbakken.

En dan de statafels erbij halen. Klaar om te gaan!

Het eten zelf was een beetje lastig, met de te kleine dipstokjes en erg vloeibare kip-tomaat. Maar qua smaak zat het zeker goed!

Aan het eind van de dag kwam ook nog het zonnetje langs, en kunnen we genieten van een goeie zonsondergang. Sponsored by Sauron.

Nog even snel een scherm voor de beamer ophangen, anders hebben we dat ding voor niets meegesleept. Plan was om die avond nog even een film te kijken.

De film heb ik zelf niet meer meegemaakt, rond een uurtje of 11 viel ik om. Ergens toch wat slaaptekort denk ik zo! En ik was niet de enige, om die tijd stond er niemand nog buiten bier te drinken. Toch even een algemeen dipje! Maar nog 1 zonnig dagje te gaan, daar gaan we het beste van maken! Inclusief Formule 1 race kijken.

2 thoughts on “Dippen en dippen

  1. Om wespen weg te jagen een bakje met een laagje azijn en wat kruidnageltjes erin. Zijn ze werkelijk WEN van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *