Jubilerend jubileum

Voor het stoofvlees moesten de slowcookers de hele nacht aanstaan. Kom je ‘s ochtends weer een mooi afgezet stukje keuken tegen. Ik kreeg gemengde signalen of ik er nu wel of niet aan mocht zitten. En ik zie volgens mij een spelfoutje.

Bij mijn tafel aangekomen bleek het toch echt wel de bedoeling dat ik de slowcooker uit ga zetten. Handig, maar wat was er mis met een berichtje op Whatsapp? Dit is wel origineler natuurlijk.

Het weer kabbelde ook weer lekker voort, dus meer gametijd. En dan maakt het niet uit welke tent je binnenloopt.

Mieke had twee heerlijke pastasalades gemaakt. Check die blijheid!

Twee borden p.p. later hadden we nog steeds over. Dan maar op Discord plaatsen, waarna de rest door anderen is opgegeten. Toch mooi als je het niet weg hoeft te gooien.

En de bordspellen dan? Natuurlijk doen we meer bordspellen. Zo werd XCom gespeeld, die we Jeffrey voor zijn verjaardag hadden gegeven. Even door de tutorial op easy difficulty. Spoiler: ze verloren. Hard.

Michiel zit wel met de handen in het haar. Als commander is het allemaal zijn verantwoordelijkheid natuurlijk.

Yvan bewijst nog even dat in zo’n crappy banaan zitten moeilijker is dan je zou denken.

Nog een paar rondjes tric trac. Met een biertje in de zon, top.

En dan tijd voor patat stoofvlees! Patat bij de frietkraam vandaan, en zelfgemaakt stoofvlees. Keuze uit recept van Roel of Yvan.

En dan in het laatste avondzonnetje genieten van verdomd lekker eten. De saus van Roel was wat dikker dan die van Yvan, maar ze smaakten allebei echt perfect.

Oh ja, iets met een jubileum! Donderdag was in totaal mijn 150e dag op Campzone, het veertiende jaar op rij. En dan zijn er in onze groep nog genoeg die daar nog overheen gaan. Zo’n bijzonder moment wilde ik nog wel vieren, maar ik was het glad vergeten. Zaterdag dan maar? Nog wel even de oude doos ingedoken voor wat klassieke foto’s van vroeger.

Deze komen allemaal uit 2009.

De biermuur uit 2012.

Helaas heb ik van eerdere jaren geen foto’s meer kunnen vinden. Mocht iemand nog hebben uit de periode voor 2009 dan krijg ik ze graag!

Sluit ik af met een persoonlijk geluksmomentje. De douche die ik gisteren rond middernacht binnenstapte stond nog aan. En ging blijkbaar ook niet uit. Risico bij het aankleden, maar niet steeds op de knop hoeven te drukken is een hoop waard. Dus een eind lang onder een goed warme douche gestaan! En uiteindelijk met een goede ram op de knop toch de douche uitgekregen. Perfect resultaat!

2 thoughts on “Jubilerend jubileum

  1. Gefeliciteerd met je 150ste dag!🎉 Wil je Roel vragen of hij zijn baard weer net als toen wil doen? Hij heeft zo’n leuk gezicht en dat gaat nu schuil achter een enorme baard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *