Een wilde Royboy verschijnt!

Met de snelheid van een SR-71 vliegt de week alweer voorbij. Woensdag markeert altijd het punt tussen ‘we zitten hier echt pas net’ en ‘we moeten alweer bijna weg’. En in de tussentijd waaien we lekker weg, want er staat een fris windje over het veld. Samen met een wat schuwe zon komt dat al vroeg neer op een lange broek, helaas!

Vanaf eind van de ochtend zijn we alweer lekker aan de slag gegaan met Stardew Valley. De herfst zit er nu bijna op, er is een hoop bereikt, maar meer geld lijkt nu het grootste obstakel. Toch nog wat meer luxe producten zoals wijn en bier maken. De boerderij begint er in ieder geval al redelijk uitgebreid uit te zien.

De stapel lege flesjes bier is ondertussen een zooitje. Bart is bezig om langzaamaan de kratten onder de koelkasten om te wisselen van lege kratjes naar vollege lege kratjes. Ergens wordt het weer netjes dus!

Ondanks de wind zijn we wel los gegaan met de bordspelletjes. Zoals Survive, dat beter Survive? of Die! had kunnen heten.

Bijbehorende slechte grappen:

  • Die actie was erg gehaai’d.
  • Beter in de boot vallen, dan buiten de boot vallen.
  • In plaats van een haai is het nu meer een doei.

Misschien had je er moeten zijn.

En verder ook nog Iguazu. Dikke haat op de storm en wat verkeerde keuzes zorgden ervoor dat zo goed als iedereen al zijn bootjes een keer kwijtraakte. Behalve Roel, die de chaos nipt wist te doorstaan en daardoor met een ruime marge won.

Tim regelde voor de ‘lunch’ wentelteven. Ik zeg ‘lunch’ want het was wel om vier uur. Doordat het eten zo laat is, gaat ook de frituur ‘s nachts pas laat aan, die krijg ik niet zo vaak mee. Een aantal van ons hadden het idee om de midnight snack naar een uurtje of 11 ‘s ochtends te verplaatsen.

De wifi-dixie blijft briljant, vooral qua uitleg.

Yvan werkt volgens de laatste arbo normeringen.

Jord maakte voor ons een grote pan risotto. Ik heb geen idee wat er precies allemaal in zat, maar dat was echt smullen. Thanks Jord, tof dat je full event er bent dit jaar!

Na een paar rondjes bier en een paar potjes Bang! gingen Roel en Yvan aan de slag met het vlees voor de volgende dag. Het plan is Patat Stoofvlees, met kwaliteit stoofvlees. Dus dat was rond middernacht even doorwerken en het vlees met de groenten de slowcooker in werken.

Ben benieuwd hoe het smaakt, dat gaan we vandaag weer uitvinden!

En na nog even teruglezen besef ik dat ik helaas geen foto van Roy heb gemaakt. Die houden jullie tegoed. Welkom Roy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *