Roti O’Clock

Dinsdag was een lekker luie zonnige dag, waarbij de bierconsumptie pas was laat op de middag op gang kwam. Je merkt toch dat we hier al een aantal dagen zitten en mensen niet helemaal fit meer zijn. Maar wel fit genoeg voor Space Alert!

Misschien niet helemaal fris, want pas op de derde poging hadden we een succesvolle run. Op de laagste moeilijkheid. Was tof, maar nog genoeg te verbeteren!

Dan maar iets simpelers, zoals met een bootje om een eiland heen racen in Jamaica. Probleem is wel dat Jeffrey meedeed, en je in Jamaica dobbelstenen rolt om te racen. Dus, Jeffrey won.

Even pauze om de boodschappen naar binnen te smokkelen.

Lunch was Salmorejo (‘een soort Gazpacho’), aangevuld met vanalles en nogwat, deels wat nog over was van de DIY-pizza’s. Bijzondere maaltijd zo, wel nice!

Ook tric-trac kwam weer goed aan bod. Roel staat nog op 3 wins uit 3 games, die gaat lekker.

Zelf was ik wel blij met dit breedste blok dat ik ooit heb neergezet als wit. Succes met een 8 gooien!

We hebben deze Campzone ook nog wat last van criminaliteit. Gelukkig wist Roel de schavuiten op heterdaad te betrappen in onze tent. Aangezien naming-and-shaming populair is dit jaar: het waren Erno en Yvan die aanstekers probeerden te jatten. Ik stel als straf voor dat ze de rest van Campzone alle afwas moeten doen.

Nog meer bordspellen? Natuurlijk, nog een rondje Bang! Het wordt misschien tijd eens te investeren in een nieuw setje, deze heeft toch echt wel zijn beste dagen gehad. Alles plakt!

Voor het avondeten regelden Bart en Casper de traditionele Roti.

En deze was voor de verandering gewoon klaar toen het nog licht was! Roel was echt super enthousiast over zijn roti.

Horend bij de traditie was ook de clan van Casper aanwezig voor het eten. Drukke boel, gezellige mensen! Die ook de afwas regelden, toppie.

We hebben ze daarna ook nog kennis laten maken met Perudo. Wel bijzonder om weer te spelen met mensen die het nooit gedaan hebben, en nog niet veel overtuiging ARMOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! meeschreeuwen.

Dan nog een korte update over de punten. Die krijg ik elke ochtend in de mail, en ziet er zo uit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *