Een beetje fris in de zone

Een iets kortere post deze keer, want het was niet de meest spectaculair spetterende zondag ooit meegemaakt. Daarvoor was het nu gewoon weer net iets te fris. Is normaal Campzone weer teveel gevraagd? We gaan het zien!

Zondag we voor de eerste weekenders alweer het moment om te vertrekken. Wiebe, Ilona, Gijs en Deepa zijn weer terug naar huis. Bedankt voor het bezoek en de gezelligheid mensen!

Het weer betekent wel dat er echt gegamed ging worden. Wij zaten zelf weer aan de Stardew Valley, waar we het eind van de eerste zomer naderen. De geldstroom loopt steeds beter, alleen de mijn hebben we nog wat problemen mee. Gaan we nog mee verder! Naast ons waren Mark & Michiel bezig met de Rocket League Compo. Kijk ze serieus bezig zijn! Helaas niet serieus genoeg, want hoewel ze de groepsfase uitkwamen (Jeuj!) bleven ze steken in de kwartfinale (boooo!), maar toch goed gedaan.

Lunch was deze keer simpelkes: Broodje Bakpao. Wel pas rond 5 uur!

De steigertoren was te hoog, en dus moest er een alternatief bedacht worden. De oplossing: lagere structuur, en dan de kerstman erop. Puik plan!

Yvan bewondert zijn creatie. En toch krijg ik hier iets van oosters-dictatoriale associaties mee.

We kwamen er wel achter dat er op de banier nog een spelfout stond. Ect?

Het was in ieder geval interessant genoeg om met veel man naar te staan kijken.

Jord en Yvan gingen nog even door met zich nuttig maken. Verlichting in de keukentent is toch ook wel fijn!

Eten kwam ditmaal van de Tukkers plus Casper: stamppot! Zeker ook lekker omdat het wat kouder is. Wel vind ik de stamppot met ei erin nog steeds vreemd. Maakt niet uit, lekker eten!

In de avond nog een lange discussie gehad over welk spel we zouden gaan spelen. Om vervolgens gewoon weer bang te gaan spelen, natuurlijk. Top tip: als je ooit de Sheriff bent, doe dan niet wat Anneke deed door ruzie te zoeken met de Indianen.

Rond middernacht vond ik het wel mooi geweest, tijd om wat te slapen. Werd ik helaas anderhalf uur later wel wakker met mijn kont op de grond. Luchtbed lek, heerlijk! Je moet wat, dus heb ik een stuk of 10 tuinstoelkussens opgestapeld en daar bovenop geslapen. Niet zo slecht als ik had gedacht, maar toch even naar de kampeerwinkel denk ik. En kijken of ik nog kan vinden of er iets scherps door de grond komt.

Morgen wel zon, dus dat gaat een lekker dagje worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *