Doei Veghel!

Vanwege de inpakdag dit keer maar iets eerder plaatsen. En natuurlijk wordt net als we weer richting huis gaan het weer lekker. Een heerlijk zondagje met warm weer, een zonnetje en gezelligheid. Zoals het hoort. Daarbij wel de kanttekening dat iedereen een beetje gaar is, dus heel hard gaat het allemaal niet. De dag begon zelf wel goed, met een stukje vlaai als ontbijt. Ook gezond, er zit iets van fruit door.

Continue reading

Dippen en dippen

Het laatste weekend gaat alweer hard voorbij, en we beginnen er vast rekening mee te houden dat we niet maandagochtend met 2 koelkasten vol eten overblijven. Maar voor het plan voor de avond werden er genoeg zaken uit de koelkast bijgepakt: een dip festijn! Maar voor we zover zijn eerst vlaai, om mijn 152e dag Campzone te vieren. Iets te laat, en iets te veel, maar sure!

Continue reading

Waterig het weekend in

Met een weekend vol goed genoeg weer voor de boeg, moesten we nog even een dagje door de kou heen. Al viel dat aan het begin van de dag nog wel mee, toen Nienke en Mieke flauw genoeg weer naar huis gingen in plaats van nog even naar maandag door te trekken. Ook was Henk, onze oude field-admin en levende legende, op bezoek vanuit het hoge noorden. Altijd goed om even bij te praten.

Continue reading

Een wilde Royboy verschijnt!

Met de snelheid van een SR-71 vliegt de week alweer voorbij. Woensdag markeert altijd het punt tussen ‘we zitten hier echt pas net’ en ‘we moeten alweer bijna weg’. En in de tussentijd waaien we lekker weg, want er staat een fris windje over het veld. Samen met een wat schuwe zon komt dat al vroeg neer op een lange broek, helaas!

Vanaf eind van de ochtend zijn we alweer lekker aan de slag gegaan met Stardew Valley. De herfst zit er nu bijna op, er is een hoop bereikt, maar meer geld lijkt nu het grootste obstakel. Toch nog wat meer luxe producten zoals wijn en bier maken. De boerderij begint er in ieder geval al redelijk uitgebreid uit te zien.

Continue reading

Een beetje fris in de zone

Een iets kortere post deze keer, want het was niet de meest spectaculair spetterende zondag ooit meegemaakt. Daarvoor was het nu gewoon weer net iets te fris. Is normaal Campzone weer teveel gevraagd? We gaan het zien!

Zondag we voor de eerste weekenders alweer het moment om te vertrekken. Wiebe, Ilona, Gijs en Deepa zijn weer terug naar huis. Bedankt voor het bezoek en de gezelligheid mensen!

Het weer betekent wel dat er echt gegamed ging worden. Wij zaten zelf weer aan de Stardew Valley, waar we het eind van de eerste zomer naderen. De geldstroom loopt steeds beter, alleen de mijn hebben we nog wat problemen mee. Gaan we nog mee verder! Naast ons waren Mark & Michiel bezig met de Rocket League Compo. Kijk ze serieus bezig zijn! Helaas niet serieus genoeg, want hoewel ze de groepsfase uitkwamen (Jeuj!) bleven ze steken in de kwartfinale (boooo!), maar toch goed gedaan.

Continue reading