De beste wensen!

En zo zitten we al diep in 2020. Leuk nieuwjaar bij Wiebe en Ilona, inclusief mooi-klinkend vuurwerk en genoeg foute humor. Ook nog even in ‘t Goy bij het carbidschieten langsgeweest. Mooie traditie, zeker in stand houden, met het eten en drinken erbij, al mag dat volgens mijn oren ook wel zonder het carbidschieten…

Continue reading

Tegelen regelen

Onze reis naar Kopenhagen bleek inderdaad goed getimed. Van Treinreiswinkel kwam onderstaande aanbieding langs:

Uit(z)waai reis Kopenhagen: op 14 december a.s. laatste keer trein op boot. Vanaf 15 december rijden de Hamburg – Kopenhagen treinen via Flensburg en brug.

Al gedaan, en dan gelukkig mets iets hogere temperaturen! En na terugkomst gelijk wat spullen voor de tuin bestellen. De levering duurde even, maar het werd uiteindelijk net voor een mooie zonnige periode afgeleverd. Tijd voor een dagje vrij om daar wat mee te doen.

Continue reading

Puur natuur

De eieren zijn opgegeten, zowel de chocolade als de echte varianten, en Pasen zit er weer op. Een lang weekend die een stuk korter leek dan normaal. Dat krijg je als de dagen zich goed opvullen. Lekker eten, spelletje, meer lekker eten, tripje Limburg, nog wat meer lekker eten, verjaardag, en daarbij natuurlijk wat lekkers eten. En zo lig je propvol weer in bed aan het eind van het weekend. Allemaal heel leuk natuurlijk, dus dat is het zeker waard!

Met het te mooie weer van de afgelopen tijd kon ik goed de hort op. Met mijn ma en broer ben ik een tijdje terug wezen wandelen op het Buurserzand bij Haaksbergen. Deze plek stond als wandeling in het boekje van Natuurmonumenten, en dat stelde niet teleur. De mix tussen open grasland, oude bomen en veengebieden zagen er schitterend uit! Ik zal de foto’s daarom maar het woord laten voeren.

Continue reading

Één april! Oh wacht, vier april al?

Voor de grap heb ik maart dit jaar maar overgeslagen. Makkelijk zat, vloog allemaal voorbij! In maart kwam namelijk Too Many Bones binnen, en dat moest gespeeld worden. Anders heb ik er voor niets teveel geld tegenaan gegooid. Het is een hip co-op spel met zeer veel dobbelstenen, alles luxe uitgevoerd. En dan komt de bezorger met een stevige doos aan de deur, na een wachttijd van bijna een half jaar.

Continue reading

Brr? Lente bedoel je!

Ik weet niet of het zo hoort, maar het is februari, en ik heb in de tuin een heerlijke Hertog Jan Karakter zitten drinken. Misschien dat mijn geklaag over de temperaturen heeft geholpen? We gaan van het ene naar het andere uiterste in ieder geval. Zo schreef ik ook in de vorige post dat de reis naar Zwitserland niet zoveel zin had en hem niet ging worden. Sindsdien hebben we genoeg liften gevonden die wel al open zijn, en is de reis geboekt. Interlaken, here we come! Voor 3 dagen dan, even aftasten hoe het daar is in Mei. In ieder geval ook een ticket erbij gedaan voor een reis naar de Jungraujoch, zie de gestolen foto hieronder. Zin an!

Continue reading

De periode ook bekend als ‘Brrr’

Januari zit er alweer op, tijd vliegt zoals altijd weer lekker voorbij. Terwijl ik lekker grieperig naar de sneeuw buiten kijk, kijk ik toch wel weer uit naar het voorjaar. Plannen zijn er genoeg, maar het blijft momenteel wel heel erg beperkt tot het maken van die plannen. Het uitvoerende onderdeel moet nog even wachten tot ik weer zin heb om aan de slag te gaan, en licht plus temperatuur is daar wel een factor in.

Continue reading

Senatus Populusque Haganus

Zo eet je je klem aan de pepernoten, en zo zit je jezelf alweer vol te proppen met alles rondom de kerst. In mijn geval: boerenkool, natuurlijk met worst. En dat is een duidelijke indicatie dat het jaar er alweer opzit. Met nog een paar dagen te gaan voelt het alsof het voorbij is gevlogen.

Natuurlijk kan ik het jaar niet afsluiten zonder weer een paar mooie momenten. Met Roel naar Harrie Jekkers bijvoorbeeld. Met Jan en alleman constant losgaan in bordspellen zoals Gen7, Eldritch Horror en Too Many Bones. Lekker uit eten met de Campzone crew. Of naar de dierentuin met mijn moeder en broer. Gezellige tijden, met gelukkig soms ook nog wel wat luie dagen!

Continue reading