Haag kopen? Eerst Kopenhagen!

De vorige keer was de tuin leeg, nu mag het weer opgevuld gaan worden. Maar voor dat punt bereikt is moest ik eerst nog even een jaartje ouder worden. Hoera!

En om dat te vieren was ik met Roel even een weekend naar Kopenhagen. Met de trein, omdat de trein halverwege op de veerboot gaat. Betere reden is niet nodig toch?

Continue reading

Noorwegen

Je zou haast kunnen zeggen ‘Nieuwe maand, nieuwe vakantie’, want ik was er weer even tussen uit. Iets langer ditmaal, een week naar Noorwegen. Van Bergen naar Bodø met de trein in mijn uppie. Genieten van het schitterende land dat Noorwegen is. Geen verhalen deze keer, die heb ik nu opgeschreven in een klein notitieboekje. Een goede manier om je gedachten even weg te schrijven, en leuk om later terug te lezen. Een beetje zoals dit blog eigenlijk.

Een collega van me gaf aan dat hij zijn aandacht er voor maximaal 50 foto’s bij kan houden. Daarom deze vakantie in 50 foto’s, de verhalen mag je er zelf bij gaan denken.

Continue reading

Hoog in de bergen

Tijd om er even tussenuit te gaan! En met recht even: dagje heenreis, drie dagen Zwitserland, dagje terugreis. Alles met de trein, dus je hoeft alleen maar met je luie reet te zitten. Deze post kort samengevat: wolken, perfect, ziek, in die volgorde. Niet optimaal, maar ik moet het er maar mee doen. Tijd voor een bergje foto’s en nutteloze verhalen!

En het eerste nutteloze verhaal begint in Houten, want blijkbaar is busvervoer in Doorn op zondagochtend niet een ding. Met een trein die om 08:30 vertrek op Utrecht Centraal kon ik kiezen uit twee opties: net te laat, of half 2 de nacht ervoor. Dus parkeren in Houten en net een stukje langer in de trein.

Continue reading